Adaçayı kendi başına da demlenerek tüketilen ve bir çok faydası bilinen en önemli bitkiler arasında yer almaktadır. Adaçayı yağı ise aynı öneme sahip olmakta ve uçucu yağlar arasında yer almaktadır. Hoş kokusu nedeni ile kozmetik alanında parfüm ve krem esansı olarak kullanıldığı gibi, ayrıca aromaterapi etkisi ile masaj yağı olarak da tercih edilmektedir. 

Adaçayı (Acı elma) yağı, cilde direk uygulanabilir. Yaşlanmaya karşı olduğu gibi, cildinizde oluşan gözenekleri de temizlemektedir. Bu nedenle masaj yağı olarak sıklıkla tercih edilmekte ve bir çok masaj yağının da içerisinde yer almaktadır. Anti bakteriyel özelliği ile bakteri oluşumunu engeller ve daha zinde olmanızı sağlar. Saçları güçlendiren ve dökülmesini engelleyen Ada Çayı Yağı, uçucu olması nedeni ile uygulama sonrasında kurumakta ve yok olmaktadır. 

Adalin Adaçayı Yağı Satın Almak İçin Tıklayın




Adalin Adaçayı (Acı Elma) Yağının Faydaları Nelerdir ?


Adaçayı yağı aromatik tedavi edici özellikleriyle de ön plana çıkmaktadır. Kadınlar için bazen dayanılmaz ağrılara neden olan regl döneminde, ağrılarının hafiflemesini sağlar. Aynı şekilde stres ve baş ağrısını da engelleyen özelliğe sahip olmakla birlikte, sadece kadınlar için değil, erkekler içinde bu her zaman kullanılmaktadır. 

Cildi temizleme özelliği bulunuyor olması ve sivilceleri de gidermesinden dolayı, bir çok kozmetik ürününde de kullanılmaktadır. Yüzde oluşan akne izlerini ve cilt lekelerini de engellediği için, saf olarak elde edeceğiniz Adalin Adaçayı yağını cildinize rahatlıkla uygulayabilirsiniz. 

Kadınlarda üremeye faydası olduğu gibi, erkekler için de doğal afyodizyak etkisi bulunmaktadır.