HIZLI MENÜ
Sepet

Hindistan Cevizi Yağı - 190ml

Hindistan Cevizi Yağı - 190ml
Tür
INCI Name Cocos Nucifera
Menşei SRİ LANKA
  • Stok: Stokta
  • Model: NG0014
  • Weight: 190.00g
  • GTIN: 8682397014406
50,00TL

Hindistan cevizi yağını; cilt nemlendirmesi, saç bakımı, tırnak bakımı, çatlak oluşumunu engelleme amacıyla bir çok cilt bakım rutininiz içerisinde kullanabilirsiniz. (Sivilceye dönük yağlı ciltlerde dikkatli kullanılması gerekmektedir.)


Doğal deodorant ve oil-pulling (yağ çekme) için en çok tercih edilen yağlar arasında olup, doğal diş macunu ve doğal makyaj temizleyicisi olarak da kullanıldığı bilinmektedir.


ADALİN HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI tamamen saf, doğal ve rafine işlem uygulanmamış bir üründür. İçeriğinde; SLES, SLS, paraben, sülfat, sentetik boya, sentetik koku ve koruyucu bulunmaz.


Botanik Adı :Cocos Nucifera
Menşei :SRİ LANKA
Doğal Yapısı :Katı formdadır. 27 derece ve üzeri sıcaklıklarda erimeye başlar.


Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi
"> ">